Glem det, makker!

 

Genudgivelse af CarolineS’ årskavalkade fra 2016, Special Edition

---

Kender I det med, at man fortryder noget, man fik sagt?

SarteC tilføjer lige til listen over nytårsfortsæt; nr. 27: Så ti dog stille!

Nuvel, jeg må jo til det. Det er sq godt mit kamikaze-datingliv kan skabe fornøjelse for andre i det mindste, når nu det ikke gør det for mig selv. Jeg tør godt love, det varer længe, før jeg laver et SÅ eksplicit indlæg igen. Nyd det så længe, det varer… eller noget… Haha.

 

Årets værste date

Der var engang den her mand. Eller. Mand var han ikke engang. Klart den yngste af dem, jeg har… ehm… fornøjet mig med – og så kan man lære, at lade være med at gå SÅ ungt altså!

Men nå. Her er der tale om anden gang, vi ses. Det er ikke som sådan en date-date vel. Altså jeg mener… come on, det er han sq nok for ung til. Haha. Det var mere en ’Hey, hvis vi er et godt match, når vi er nøgne, så lad os knalde, når det lige passer i programmet’-kinda-date. Jaja, jeg ved det godt. SyndigC har haft et lidt ustyrligt 2016. Don’t judge.

Vi blev ikke nøgne på første date, men der var heller ingen af os, der gik uforløste derfra og så snakker vi ikke mere om det ;)

Jeg springer de indledende detaljer over, for dem var der som sådan ikke noget galt med – dem var der faktisk desværre absolut intet galt med. OMG altså de hænder! Suk. Det gør ondt helt ind i ehm… har SyndigC overhovedet en sjæl? Nåmen i hvert fald – komplet og aldeles hjerteskærende at manden med de bedste hænder også er fjolset, der leverer den dårligste date.

Men det kan ikke være anderledes. Hænder eller ej - ethvert møde, der ender med at såvel sofa som seng trænger til en alvorlig rensning og jeg ligger der i virvaret af dyner, nøgen og smurt ind i hans… well, you figure it out… uden overhovedet at have fået p**. Det er altså ikke godkendt.

Han kunne have reddet den i runde 3. Det var ligesom meningen, han skulle redde den i runde 3. Who am I kidding - det var sqda meningen han skulle blive hele natten – men han trængte til et glas vand og en tur på toilettet og jeg bliver forventningsfuldt liggende i min seng imens.

Så hører jeg hoveddøren og alt bliver stille.

Behøver jeg sige mere?

Lad mig bare skære det ud i pap: Der blev og bliver ikke plads i mit program til flere dates med ham! Heller ikke selvom han – efter at have været forsvundet i et par måneder – vendte tilbage, undskyldte, beklagede og sang en sang om sin syge moster og spurgte, om vi kunne starte forfra og ses igen. Cirka 700 gange.

NOT GOING TO HAPPEN!

/C *Årets tak går i øvrigt til den kammerat, der blev temmelig arrig på mine vegne, men som samtidig formåede at være komplet rolig, mens han lyttede til mit rablen klokken crap om natten efter he-who-shall-not-be-named skred og efterlod mig nøgen og uforløst. Du er en skat!*