Sexologstuderende Vivian

Lidt om mig selv:

Jeg er 26 år, bor sammen med med min kæreste Michael og vores hund Coda. 

Jeg er sexolog studerende ved Villa Wilder - Joan Ørtings skole. Når jeg er færdig om et år som sexolog, læser jeg videre til parterapeut. 

Hvorfor blev jeg interesseret i dette fag? - Da jeg som cirka 17 årig hørte om sexologens arbejde, blev jeg ‘tændt’ på ideen. Men var ikke helt modnet til at gå igang med uddannelsen, så jeg læste til pædagog inden jeg startede som sexolog studerende, for at styrke mit menneskesyn og viden omkring det enkelte menneske. 

Sex er den første leg nogensinde, alle gør det, men det er ikke et emne der er ‘pænt’ at snakke om. Og hvorfor egentlig ikke det? Hvorfor er det tabubelagt at snakke om sex, når det er en er naturlig trang i os alle? Det er intimt og oftest privat, det er noget man har med dem man elsker, eller af lyst og trang eller begge dele. Det synes jeg var interessant. Jeg mærkede med det samme en begejstring omkring at kunne være med til at gøre sex og lyster mindre tabubelagt som taleemne og være med til at vejlede dem som har brug for det. 

Når man har sex, er man blottet på alle måder. Lige netop der kan man ikke gemme sig bag en smuk-4timer-lagt make up, eller den dyre Hugo Boss skjorte, som udstråler den autoritet man har brug for, for det er sådan man vil ses. Nej, når man har sex giver man slip, nyder og mærker sig selv og hinanden. Nyder at være i sin egen krop og nyder at være intim! - Se DET er for mig både frirum og kærlighed. 

I en hård hverdag har vi alle indimellem brug for et ‘break’ hvor vi kan være os selv, vi har brug for at blive elsket og holdt af. Hvor vi ikke behøver at gemme os bag en make up, eller det dyre tøj. Frigørelse. Elsk dig som du er og træk vejret. Selv den smukke pige har også lort i tarmen! - Der jeg vil hen er, at sex er det sted, det punkt, hvor man som menneske ikke kan skjule noget. Det er det dybeste i menneskets sind. Og det er det jeg synes er spændende. Alt dette og meget mere vil jeg skrive mere om senere.

Du kan følge med på min facebook side her.